ТОСТЕР / Шунка, Пилешко Филе, Бекон, Луканка, Пеперони /

ТОСТЕР / Шунка, Пилешко Филе, Бекон, Луканка, Пеперони /

Млечна салата, руска салата, домати, краставици, кашкавал
  • 5.20лв
TOP